Na 14 jaar een oplossing.

Martijn Cornelissen,

Na een zwaar motorongeluk in 2005 heb ik altijd pijn gehouden in mijn rechterknie. Na bijna een jaar fysiotherapie ben ik in een sportschool terecht gekomen om met krachttraining mijn knie te versterken. Ik haakte snel af want alleen krachttraining is niet mijn ding. Daarnaast bleef de pijn in mijn knie. Mijn zoektocht ging verder en ik kwam uit bij La sala in Tilburg waar ik mijzelf al snel ontwikkelde tot wedstrijdvechter in het Kyokushinkarate. Ik had een fantastisch team om mij heen en mijn trainer welke ook fysiotherapeut is wist mijn leven een stuk aangenamer te maken door de knie doelgericht te versterken. Na jaren van knokken ben ik van baan gewisseld en kon het sporten niet meer combineren, helaas schoot het sporten er mee in. Nu ben ik sinds Februari 2019 weer actief aan het sporten en ik dacht in mijn euforie dat een wedstrijd knokken in Maart wel weer ging. Dit bleek anders en na een ongelukkige trap op de knie hield ik scherpe pijn over.
Ik was het vertrouwen in mijn lichaam volledig kwijt en durfde zelfs niet te lopen met onze pasgeboren baby in mijn armen. Trap op en af koste me pijn en uit een stoel opstaan was steeds een mentale uitdaging.
Ik heb fysiotherapie gehad en nadat dat geen baat had ben ik in een ziekenhuis traject terecht gekomen. Na onderzoek bleek ik een gescheurde meniscus te hebben en zoals op de foto’s aantoonbaar artrose. De oplossing was als volgt! Onderbeen doorzagen en de stand veranderen zodat er verlichting van de pijn zou zijn.
Ik zag dit niet zo zitten en na een speurtocht op het internet kwam ik bij Robert Prins uit. We hebben een paar dagen voor het eind van het jaar telefonisch contact gehad en hij dacht aan de hand van mijn klachten dat mijn kuitbeen mogelijk geluxeerd was. Robert maakte op de 30e December een gaatje vrij in zijn agenda.
Eenmaal aangekomen in het Friese dorp stond Robert me al op te wachten. Ik ben goed ontvangen en Robert heeft me in begrijpelijke taal uitgelegd wat hij zou gaan doen. Hij heeft mij onderzocht en kwam tot de conclusie dat mijn kuitbeen niet op zijn plek stond. Tijdens de behandeling blijft hij uitleggen wat hij gaat doen en waarom.
Na een zeer kundige behandeling van nog geen uur ben ik van alle pijn af. Twee dagen na de behandeling ben ik zelfs mobieler dan dat ik na 2005 ooit ben geweest. Het is een genot om pijnloos te fietsen en weer gewoon de trap op en af te kunnen lopen. Zonder pijn op te staan vanuit een stoel en achter mijn kinderen aan te rennen.
Robert heel erg bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *