Sportvoeding en advies

Sportvoeding en advies

Sportvoeding en advies

Goede voeding begint met goede kennis over (sport) voeding.

Als (top)sporter, amateur, of recreatief sporter wil je een top prestatie neer kunnen zetten. Op een gewoon broodje pindakaas zal dit helaas niet gaan gebeuren! Bij Praktijk Prins kunt u een geheel uitgebalanceerd Powerbar sportvoedingspakket kopen, dit pakket bevat de wensen van de individuele sporter wat hij/ zij nodig heeft bij zijn/ haar sportbeoefening, training of wedstrijd.

Waarom het gebruik van Powerbar sportvoeding:

De voeding van powerbar is der mate uitgebalanceerd en vrij van chemische stoffen van conserveer middelen, verboden suikers en verboden spierversterkende middelen.

Als sporter is het belangrijk dat je bewust eet. Tijdens intensief sporten verbruikt je lichaam extra veel energie en voedingsstoffen. Door gezond te eten en te drinken zorg je voor een goede toevoer van deze energie en voedingsstoffen. Hierdoor is je lichaam in staat goed te functioneren en gezond te blijven.

Met specifieke sportvoeding kun je het extra verbruik aan voedingsstoffen op verantwoorde wijze compenseren en bovendien de prestatie en het herstel van spieren verbeteren. Gebruik van sportvoeding zorgt ervoor dat de koolhydraten, natrium, magnesium razend snel worden opgenomen, zodat u geen hongerklop kunt verwachten. Ook zorgt sportvoeding voor een beter en sneller herstel van de spieren.

Daarnaast wordt de voeding snel opgenomen en u heeft daarbij ook snel energie, wat inhoudt dat u langer en sneller door kunt gaan met uw sportbeoefening.

Sportvoeding is niet alleen voor een beter energie niveau, maar ook voor een spierherstel. De juiste sportvoeding zorgt er mede voor dat het verlaagde energieniveau weer wordt aangevuld, denk hierbij aan magnesium.

Het is sowieso erg belangrijk om extra magnesium tot u te nemen. Magnesium zorgt namelijk mede voor een betere opname van voedingstoffen in het lichaam. Dit resulteert in een betere verbranding van lichaamsvetten, waardoor u een beter energieniveau zult ervaren.

Ik lever niet alleen Powerbar, maar ook Qwin en Pepti plus als sportvoeding.

Bij Praktijk Prins kunt u het juiste advies en begeleiding verwachten.

Bij het kopje van webshop kunt u zien welke producten ik in het assortiment heb, mochten er producten zijn, die ik niet op de site heb staan, kunt u altijd bellen om te kijken of ik het product wel kan verkrijgen.